Bel Forrellad

La Bel Forrellad és psicòloga de l'educació i general sanitària per la Universitat Oberta de Catalunya, amb el número de col·legiada 22.170.

Especialitzada en problemes emocionals i educatius de nens i joves. Les seves intervencions es basen en la teràpia positiva, la teràpia sistèmica i la programació neurolingüística (PNL). Apassionada pel treball amb persones, el que més li agrada de la seva feina és poder ajudar a infants, adolescents, joves i famílies a superar les dificultats en què es poden trobar.

Per més informació segueix-la a Instagram o a Facebook:

Instagram: @belforrellad_psicologa

Facebook: facebook.com/bel.forrelladvives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dra. Anna Muro Rodríguez

 

La Dra. Anna Muro és psicòloga (col·legiada 16015), coach i formadora. Pionera a Catalunya en la implementació i aplicació del coaching educatiu per a adolescents en risc de fracàs o abandonament escolar, ha estat sempre implicada en la millora dels processos educatius i d’aprenentatge, ajudant tant a alumnes, com a famílies i docents a millorar els seus nivells de benestar emocional i satisfacció personal. Doctora en Psicologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona i certificada com a coach per la International School of Coaching, col·labora com a professora a la Universitat Autòma de Barcelona.

 

 

 

Especialista en motivació i superació personal, ha rebut diverses beques de la Generalitat d’innovació docent per a millorar la motivació dels estudiants universitaris. La Dra. Muro també va coordinar dos postgraus a la UAB dirigits a mestres i professors:

Formadora, autora de diferents articles científics i divulgatius i conferenciant, des del 2006 ha participat com a ponent en cursos, tallers i conferències de psicologia diferencial, motivacional, psicologia positiva i coaching. També ha participat en projectes de recerca relacionats amb les diferències individuals i presenta els seus treballs en diferents congressos científics tant nacionals com internacionals.

Actualment és membre de la junta de la Societat Catalano-Balear de Psicologia i de la Filial del Vallès Occidental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. També ha col·laborat amb associacions com Espai de Dones, TDAH Vallès o Fundació Adana.

Què és el coaching personal?

El coaching personal és un procés pràctic d'exercicis reflexius per a assolir objectius personals de canvi o millora, per a ampliar el coneixement i la perspectiva o per a aprendre a gestionar els recursos, talents i fortaleses personals dirigits a una meta. És un procés basat en l'assoliment dels objectius que el client es marca com a importants i necessaris per assolir un grau més alt de benestar, autolideratge i satisfacció vital.

El coaching per a joves d'entre 12 i 18 anys està orientat a acompanyar-los en el desenvolupament personal i acadèmic durant aquesta etapa crítica de la vida, on apareixen les primeres preses de decisions, situacions de desmotivació i necessitat de canvis. L'aplicació del coaching a joves és molt recent (primera dècada del s. XXI), i la duu a terme un professional especialitzat per a facilitar un millor autoconeixement per part dels joves, inclosos els talentosos o els desanimats.

«I tu, què fas per a recuperar el control de la teva vida?»

TORNA

El servei de psicologia de 5PASSES

 

El servei de psicologia de 5PASSES està adreçat a nens, joves i adults que que busquen un acompanyament psicològic i pedagògic per a la superació personal i els processos de canvi i millora.

Els nostres serveis:

Més articles...

  1. Qui som?