Comencem el curs!

T'informem que ja et pots inscriure a les nostres classes de repàs per al curs 2018-2019.

Estem convençuts que com més aviat t'apuntis millors resultats obtindràs. Així doncs, si aquest any t'has proposat treure bones notes, no esperis fins que se't compliqui el curs. Sigues previsor i inscriu-te com més aviat millor!

 

 
 

 

L'estiu té coses molt bones!

Gelats, platja, excursions, diversió, horaris fantàstics, ...A 5PASSES sabem que no podem competir amb tot això però, com a mínim, podem ajudar-te.

Si tens exàmens de setembre, t'han posat molts deures d'estiu o vols anar ben preparat per al nou curs, vine a 5PASSES. Et demostrarem que estudiar a l'estiu no és tan dolent!

Ah! I recorda que tenim obert al juliol i a l'agost per tal que puguis escollir els horaris i els dies que et va millor venir.

 

 
 

 

S'acaben les classes de repàs!

S'acosta el final de curs i aviat arribaran les vacances d'estiu. Esperem que tot hagi anat molt bé i que les notes acabin sent les que us havíeu proposat.

Per tal d'ajudar-vos a fer l'últim esforç, els professors es posaran amb vosaltres i us proposaran canviar els horaris de les classes per tal d'adaptar-los a les dates dels exàmens. Així doncs, no cal que patiu pels últims exàmens: podeu canviar els dies de les classes, les assignatures que voleu repassar, etc.

Si a més a més, voleu fer alguna classe extra, només cal que ens ho feu saber. El preu extra és de 14,20 € (classes en grup) i de 24,75 € (classes individuals).

Recorda que, a més a més, al juny només us cobrarem fins al dia 21 i que si, malgrat la possibilitat de fer tots aquests canvis d'horari, us voleu donar de baixa abans d'aquesta data, cal que aviseu a secretaria abans del dia 1 de juny.

Molta sort a tothom i ànims que ja s'acaba el curs!

 

 

 

 

 

Vacances de Setmana Santa

Us recordem que del 26 de març al 2 d'abril tenim tancat.

Us desitgem uns feliços dies festius i ens veiem a la tornada!

Bones vacances a tothom!