Normes de funcionament

 1. 5PASSES es reserva el dret d’anul·lar o canviar d’horari qualsevol dels seus serveis si no hi ha un mínim d’alumnes inscrits que el facin viable.
 2. Si l’alumne falta a classe o si el dia de classe coincideix amb un dia festiu assenyalat al calendari de 5PASSES, l’alumne no té dret a recuperar l’hora.  Això és vàlid tant per les classes individuals com per les classes en grup. 

Condicions de pagament

 1. Els preus són vàlids des del dia 1 de juny 2018 fins al 31 de maig de 2019.
 2. Si el servei al quan t'inscrius inclou el pagament d'una matrícula, aquest pagament es fa en el moment de formalitzar la inscripció mitjançant domiciliació bancària, efectiu o targeta de crèdit.
 3. El pagament de les mensualitats es fa a principi de mes mitjançant domiciliació bancària.
 4. En els serveis mensuals, si et dónes d’alta un cop el mes ha començat, et cobrarem només la part proporcional.
 5. En cas de donar-te de baixa d’algun servei mensual, cal avisar a secretaria abans del dia 1 del mes en el qual ja no vols venir. En cas contrari, et facturarem tot el mes.
 6. El pagament de les classes esporàdiques es fa en el moment de contractar-les amb targeta bancària, efectiu, transferència bancària o domiciliació bancària.
 7. Cursos d'estiu, cursos intensius i cursos a distància. El pagament dels cursos d'estiu i dels cursos intensius es fa en el moment de formalitzar la inscripció amb targeta, efectiu, transferència bancària o domiciliació bancària.
 8. Classes de repàs en grup durant el curs escolar. Les classes de repàs en grup comencen el dia 17 de setembre i acaben el 20 de juny. Per aquest motiu,  les mensualitats de setembre i de juny són inferiors a les dels altres mesos.
 9. Cursos d'accés a cicles formatius: 1) La mensualitat del mes en el qual té lloc la prova oficial és igual a la dels altres mesos, sigui quin sigui el dia de la prova. L'horari de les classes d’aquest mes  es pot veure modificat amb l'objectiu d'avançar les hores de classe que es farien després de la data de la prova oficial. 2) Els preus no inclouen les taxes d'inscripció a la prova oficial.
 10. Cursos de selectivitat i cursos d'accés a la universitat per a majors de 25 anys: els preus no inclouen les taxes d'inscripció a la prova oficial.
 11. Servei de psicologia i logopèdia. Els pagaments de les sessions individuals de psicologia i logopèdia es fan després de cada sessió  mitjançant domiciliació bancària, targeta de crèdit o efectiu. Si no pots assistir a una sessió que tinguis reservada i no vols que te la facturem, cal que ens avisis amb una antelació de 1 hora abans de la sessió.
 12. Els pagaments que es facin per transferència bancària s'han de fer al compte de 5PASSES: ES60 2100 3354 7022 0003 7754, indicant al concepte el nom de l'alumne.